Coachview support

nieuw ticket ticket status
Het uitwisselen van gegevens: Boekhoudsystemen
Algemene informatie 3

Overzicht mogelijkheden en voorwaarden van de verschillende boekhoudsystemen en hoe zorg je ervoor dat bestaande facturen Coachview niet naar jouw boekhoudprogramma geëxporteerd worden. Verder lees je over het versturen van informatie in UBL formaat.

Coachview koppelen aan Exact Online 5

Exact Online biedt mogelijkheden om financiële gegevens vanuit Coachview te verwerken en betaalregistratie naar Coachview terug te sturen. Begin bij de introductie en lees hoe je dit in een aantal stappen zelf kunt doen.

Coachview koppelen aan Twinfield 3

Twinfield biedt mogelijkheden om financiële gegevens vanuit Coachview te verwerken. Begin bij de introductie en lees hoe je dit een een aantal stappen kunt doen.

Coachview koppelen aan AccountView 2

Accountview biedt mogelijkheden om financiële gegevens vanuit Coachview te verwerken. Begin bij de introductie en lees hoe je dit een een aantal stappen kunt doen.

Coachview koppelen aan een ander boekhoudsysteem 3

Lees meer als wij geen standaard koppeling met jouw boekhoudsysteem aanbieden.

over onze support

Op support vind je de kennisbank van Coachview. Hierin vind je de meest gestelde vragen aan de helpdesk en uitgebreide informatie om met modules te starten. Mis je iets? Laat het de telefonische helpdesk weten via 088 44 88 555, of stuur een mail naar support@coachview.net