Coachview support

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Importeer gegevens in Coachview
Importeer zelf bedrijven en personen in Coachview 6

Lees hoe je in Coachview zelf bedrijven en personen kunt importeren met behulp van een CSV-bestand. Bepaal zelf hoe en wanneer jij dat wil doen.

Het periodiek importeren van bedrijven en personen in Coachview 1

De gegevens van een deelnemer of medewerker worden in Coachview vastgelegd in een persoonsdossier. De gegevens van het bedrijf waar deze persoon werkt wordt vastgelegd in een bedrijfsdossier. Het is mogelijk om deze gegevens periodiek in Coachview te importeren.

Het importeren van opleidingshistorie 1

De gegevens van een deelnemer of medewerker worden in Coachview vastgelegd in een persoonsdossier. Is het persoonsdossier geopend dan vind je het opleidingsdossier in tab 'Opleidingsvragen' terug. Hierin worden alle opleidingen, die zijn geregistreerd in Coachview, als opleidingsvragen vermeld. Opleidingen gevolgd in het verleden en niet geregistreerd in Coachview vind je hier niet in terug. Met behulp van een eenmalige import is het mogelijk om per persoon de opleidingshistorie op te bouwen.

Speciale taak: importeren inschrijvingen via webaanvragen. 3

Dit artikel beschrijft in het kort de mogelijkheden en gebruik van het importeren van webaanvragen via een csv bestand in Coachview.