Coachview support

nieuw ticket ticket status

Koppeling met top.cbr.nl


Hallo,

Ons opleidingscentrum biedt ook Code95 uren aan bij onze opleidingen   Deze uren zijn benodigd voor het halen en behouden van een groot rijbewijs. Wij verwerken deze aanmeldingen via ons opleidingsportaal en melden de cursisten vervolgens aan bij het CBR voor deze uren.


Graag zouden wij een koppeling tussen Coachview en het programma van het CBR willen realiseren zodat de aanmelding bij het CBR automatisch gaat.  Zijn er andere bedrijven die hetzelfde willen realiseren?


Met vriendelijke groeten,

Ellen van Eijsden

Verhuiscollege

1 opmerking

Hi Ellen,

Goede vraag! Koppelen met CBR is niet standaard in Coachview. Dit komt omdat deze koppeling vrij specifiek is en voor een beperkt aantal klanten nuttig is.

Wel kun je sinds kort gebruik maken van onze generieke koppeling. Met deze koppeling kun je zelf bepalen welke systemen je hier aan koppelt. Een voorbeeld hiervan is het CBR.

Deze koppeling vraag nog wel wat werk om in te richten vanuit jullie kant. Dit kun je intern een system integrator doen. De documentatie over deze koppeling vind je op onze kennisbank:  https://support.coachview.net/support/solutions/folders/11000012947


Met vriendelijke groet,


Bas Buiting

Coachview

Aanmelden om een reactie te posten

over onze support

Op support vind je de kennisbank van Coachview. Hierin vind je de meest gestelde vragen aan de helpdesk en uitgebreide informatie om met modules te starten. Mis je iets? Laat het de telefonische helpdesk weten via 088 44 88 555, of stuur een mail naar support@coachview.net