Coachview support

nieuw ticket ticket status

Webaanvraag matchen met bestaande aanvraag competentiemanagement


 SCFB maakt gebruik van de competentiemanagementmodule van CoachView. Dit zorgt voor het genereren van opleidingsvragen bij cursisten. Als deze cursisten zich vervolgens via de site (webaanvraag) zich inschrijven voor deze opleidingssoorten waar al een aanvraag voor bestaat ugv competentiemanagement dan moeten wij de webaanvraag annuleren en alsnog de bestaande aanvraag inschrijven. Dat zou toch anders moeten gaan?

Waarom is er niet een vorm van intelligentie in de webaanvraag die controleert of de persoon al een soortgelijke opleidingssoort tussen zijn aanvragfen heeft staan en matched deze dan automatisch. Ben geen softwaredeveloper maar lijkt me toch niet zo ingewikeld zeker gezien het feit dat de ID van de opleidingssoort waarop men inschrijft te vergelijken is met de ID van de reeds bestaande opleidingsvraag.


Hoop dat jullie dit kunnen realiseren want dat zou veel tijd en onnodig geklik schelen in de toekomst.

1 opmerking

Hoi Olivier,
We gaan uitzoeken wat de belemmeringen zijn m.b.t. je verzoek.
Komen bij je terug.
Gr Frank

 

Aanmelden om een reactie te posten

over onze support

Op support vind je de kennisbank van Coachview. Hierin vind je de meest gestelde vragen aan de helpdesk en uitgebreide informatie om met modules te starten. Mis je iets? Laat het de telefonische helpdesk weten via 088 44 88 555, of stuur een mail naar support@coachview.net