Altijd handig een lijst met alle soortonderelen al dan niet gekoppeld aan een of meerdere opleidingssoorten.
Heb je bij een opleidingssoort via de tab 'Onderdelen' een of meerdere onderdelen via 'Bewerken' verwijderd? Dan zijn de soortonderdelen niet verwijderd alleen ontkoppelt aan deze opleidingssoort. Welke dat zijn kun je terugvinden via de lijst met soortonderdelen.

Sooronderdelen lijst:
De lijst met soortonderdelen open je als volgt.
Klik in menu 'Werkproces' op menu-item 'Opleidingssoort'.
Klik op de drie puntjes.
Klik op menu-item 'Soortonderdeel'.
Kijk even goed naar de kolommen die zijn ingesteld. Het is namelijk handig als je de kolom 'Opleidingssoort namen' toevoegd (1). Je ziet nu direct aan welke opleidingssoort(en) het onderdeel is gekoppeld. Is de kolom leeg? Dan is het onderdeel niet gekoppeld (2).

Zoeken:

Om het je nog makkelijker te maken kun je ook zoeken naar soortonderdelen die gekoppeld zijn aan een bepaalde opleidingssoort.

Verwijderen:

Het definitief verwijderen van een onderdeel dat bijvoorbeeld niet is gekoppeld gaat als volgt:
  1. Klik op de naam.
  2. Klik op de knop 'Bewerken'.
  3. Klik op de knop 'Verwijder' en 'OK'.