In dit artikel vind je een aantal tips om op een efficiënte wijze data mbv. API's uit Coachview te ontsluiten of data aan te bieden.

Ophalen data:
Alleen nieuwe en gewijzigde data ophalen.Alle records die gisteren zijn gemaakt:
GET ../Aanvragen?where=aangemaaktdatumtijd=09-06-2021,10-06-2021
Filters optimaal gebruiken.Indien nodig dan filteren op meerdere id's tegelijkertijd:
GET ../Orderverkoopregels?where=aanvraagid={id},{id},{id}
Slimme foutafhandeling, dus niet 100 keer opnieuw proberen.

Webaavraag toevoegen (post):

Er zijn verschillende situaties mogelijk waarbij persoonsgegevens vastgelegd moeten worden. Het is belangrijk om te weten of de onderdelen contactpersoon en/of deelnemers vastgelegd moeten worden.
Deelnemer schrijft zich zelf in:Alleen 'contactpersoon' invullen.
Contactpersoon schrijft medewerkers in.:Gegevens contactpersoon vastleggen in 'contactpersoon' en van de medewerkers in 'deelnemers'.
Contactpersoon schrijft zichzelf en medewerkers in:Gegevens contactpersoon vastleggen in 'contactpersoon' en van de medewerkers in 'deelnemers'. Gegevens contactpersoon ook vastleggen in 'deelnemers'.

Processen uitdenken? We denken graag met je mee support@coachview.net.
Let op: op dit moment kun je in de live-omgeving met Swagger niet testen.