Elk dossier heeft een tab 'Documenten' waarin de documenten staan die je via Coachview hebt aangemaakt, zijn geüploade of zijn gekoppeld aan een Cloud omgeving. Een overzicht van alle documenten vind je via menu-groep 'Zoek' en menu-item 'Document' of in de betreffende documententab behorende bij een geopend dossier.

Informatie in beeld:

Het zoeken werkt voor de zoeklijst alle documenten tabs, ongeacht het dossier dat je hebt geopend, hetzelfde.

Het is mogelijk om document(templates) in te delen in categorieën. Voorzie je een documenttemplate van een categorie? Dan wordt de gestempelde document ook voorzien van deze categorie, waardoor je alles nog beter organiseert en categoriseert. Zo kun je in één oogsopslag alle documenten zien die te maken hebben met bijvoorbeeld verkoop of alle documenten die samen het examendossier vormen.
Zoeken met behulp van één categorie.
Zoeken:
  1. Met één van de categorieën, hier kun je meerdere categorieën toevoegen.
  2. Met al de categorieën.
  3. Zonder de categorieën.

Klik op de knop 'Bewerken' om een selectie van documenten te verwijderen (1). Lukt dit niet? Dan kun je de geselecteerde documenten op inactief zetten, of geselecteerde inactieve documenten weer activeren (2).
Klik op de knop 'Bewerken' om gegevens van een selectie van documenten te wijzigen. je kunt een of meerdere categorieën toevoegen of verwijderen en de documenten op inactief of actief zetten.