Wordt een deelnemer op een e-learning onderdeel in Coachview.net in- of uitgeschreven? Dan wordt er door Coachview een automatische actie uitgevoerd. Het kan zijn dat deze actie niet uitgevoerd kan worden en wordt afgekeurd. Hieronder vind je de meest voorkomende meldingen.

Melding:Oplossing:
Deelnemer (Peter TestPeter) kon niet ingeschreven worden in Moodle Workplace. Feedback: enrol_manual_enrol_users: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<EXCEPTION class="moodle_exception">

<ERRORCODE>wsusercannotassign</ERRORCODE>

<MESSAGE>Je hebt geen toestemming om deze rol (5) toe te wijzen aan deze gebruiker (79) in deze cursus (3).</MESSAGE>

</EXCEPTION>

In het Service Center is voor Moodle Workplace de 'student roleid' niet juist ingevuld. Standaard is deze 9.