Periodiek wordt de trainingsomgeving overschreven met gegevens uit te live omgeving. Hierdoor kun je nieuwe functionaliteiten testen en oefenen met actuele gegevens. Niet alle gegevens worden één op één overgenomen. Hieronder vind je welke gegevens niet worden meegenomen vanuit de live omgeving.

Wil je weten wanneer nieuwe releases worden geïnstalleerd? Klik dan hier voor de installatieplanning.

Bedrijven, personen en debiteuren:
  1. E-mailadressen personen worden niet meegenomen.
  2. E-mailadressen bedrijven worden niet meegenomen.
  3. E-mailadressen debiteuren worden niet meegenomen.

Document(templates):
De documenttemplates worden meegenomen, de gemaakte documenten niet.

Actie(templates):
  1. Alle automatische actie templates worden omgezet naar handmatig
  2. Alle automatische acties die als zijn gestempeld worden omgezet naar handmatig

Algemeen:
  1. Internetagenda’s worden niet meegenomen.
  2. Jobs voor bijvoorbeeld dagelijks import bedrijven en personen, worden niet overgezet

Webservices:
Webservices worden niet overgezet

Wil je bijvoorbeeld een test website gekoppeld houden aan de trainingsomgeving, informeer hier de helpdesk over. Wanneer de trainingsomgeving wordt overschreven zal de webservice en daarmee ook de web keys voor webservices opnieuw aangemaakt moeten worden.

Service Center:
  1. Actieve koppelingen in het service center worden gepauzeerd.
  2. Initiële koppelingen in het service center worden verwijderd.
  3. Secrets en url’s van service center koppelingen worden leeggemaakt.
  4. oAuthTokens en oAuthConfigs worden verwijdert.