Momenteel werken we bij Coachview aan ons nieuwe opleidingsportaal. Tijdens deze kennissessie geven we je een Sneak Preview van de vele mogelijkheden die het portaal je biedt. Zo maak je kennis met de installatie, maken en wijzigen van pagina's en inschrijfformulieren en ook hoe je vrije velden kunt inzetten op het nieuwe portaal voor bijvoorbeeld reviews

Kennissessie:

Bovenstaande video kun je het beste bekijken in HD kwaliteit (1080p). Of dit zo is zie je rechtsonder in scherm aan dit icoontje.

Is dit niet zo en wil je het wijzigen? Klik kan op het tandwiel en op menu-item 'Kwaliteit'.

Klik in de lijst op '1080p HD'.