Direct real-time inzicht in beoordelingen door deelnemers? Je kan nu de gemiddelde scores van numerieke evaluatievragen tonen op het Personal Dashboard.

Wil je meer weten over wat je nog meer kunt instellen op jouw personal dashboard? Hoe stel ik mijn Personal Dashboard in?

Zo doe je dat:
Open jouw personal dashboard door naar het startscherm te gaan, klik op het huis linksboven in het menu.
Klik op de knop 'instellen personal dashboard', deze vind je rechtsboven in het scherm onder de uitlog knop.
Selecteer het panel 'Evaluatievraag' door het vakje aan te vinden.
  1. Geef het panel een titel, bijvoorbeeld 'Algemene beoordeling trainingen'.
  2. Je hebt alleen de mogelijkheid om evaluatievragen met als type numerieke te gebruiken.
  3. Selecteer een evaluatievraagtemplate waarvan de beoordeling getoond moet worden. Er worden alleen opleidingsvraag-templates getoond met type 'numeriek'. Je moet een template selecteren.
  4. Selecteer eventueel met het vergrootglas een of meerdere Opleidingssoort(en) waarvan de beoordelingen getoond moeten worden.
  5. Selecteer eventueel met het vergrootglas een of meerdere Opleidingssoortcategorie(ën) waarvan de beoordelingen getoond moeten worden.

Klik op 'Opslaan'. Je hebt nu de mogelijkheid om de gegevens te bewerken of nog een panel toe te voegen.

Klik op 'Opslaan & Terug' om terug te keren naar het instellen van jouw personal dashboard.

Bewerken van het panel:
Methode 1:
Klik in jouw personal dashboard in het panel op het wieltje.
Methode 2:
Open het scherm voor het instellen van jouw personal dashboard.
  1. Instellingen om het panel te configureren.
  2. Om nog een evaluatievraag panel toe te voegen.

Personal dashboard:
Open je jouw personal dashboard, dan wordt het panel of worden de panels die je hebt aangemaakt getoond. Je krijgt informatie over de gegeven beoordelingen van de evaluatievraag. Je ziet een gemiddelde score over twee verschillende jaren of per maand en de eventuele verandering tussen de jaren.
  1. Jaar.
  2. < Ga naar het vorige jaar of > ga naar het volgende jaar.
  3. Het gemiddelde cijfer en een stijging of daling ten opzichte van het vorige jaar.
  4. Elk bolletje representeert een maand gemiddelde indien er evaluaties zijn verstuurd en ingevuld.
Zweef met je muis boven een specifiek bolletje. Je ziet nu maand/jaar en het gemiddelde cijfer en de stijging / daling ten opzichte van de vorige maand.

Verwijderen van een panel:
Je verwijderd een panel weer via het instellen van jouw personal dashboard. Kik op 'Bewerken' en zet het vinkje uit.