Heb je een of meerdere prijsafspraak templates vastgelegd? Voeg deze dan als prijsafspraken in bulk toe aan een of meerdere verkoopregels.

Zo doe je dat:
  1. Klik in menu 'Financieel' op menu-item 'Verkoopregel'.
  2. Zoek de verkoopregels met behulp van een of meerdere zoekcriteria.
  3. Klik op de knop 'Bewerken'.
  4. Kies bij prijsafspraak het aantal maal dat je een prijsafspraak wilt toevoegen.
  5. Kies bij template de prijsafspraak template die je wilt gebruiken om de prijsafspraken te maken.
  6. Vervolgens kies je onder de verkoopregels door deze te selecteren.
  7. Klik op 'Opslaan' om de prijsafspraken te koppelen.