Krijg snel een overzicht van alle inkoopregels die zijn gemaakt. Maak daarbij gebruik van een of meer zoekcriteria en pas de gevonden inkoopregels in bulk aan.

Overzicht:
Een overzicht van inkoopregels maak je met behulp van menu 'Financieel' en menu-item 'inkoopregel'.
Je kunt direct zoeken op de naam van een inkoopregel. Wil je meer zoekcriteria? Klik dan op de 'meer...'. Vul een of meerdere criteria in, en klik op 'Zoeken'.
Klik op de naam van een inkoopregel om deze te openen en aan te passen of te verwijderen.

Inkoopregels bewerken:
In bovenstaande overzicht heb je ook de mogelijkheid om inkoopregels in 'bulk' aanpassen.
  1. Zoek, indien van toepassing, een of meerdere inkoopregels..
  2. Klik op 'Bewerken'.
  3. Wijzig een of meerdere waardes.
  4. Selecteer een of meerdere inkoopregels door deze aan te vinken.
  5. Klik op 'Opslaan'
De volgende waardes kun je aanpassen:
  1. Naam.
  2. Omschrijving.
  3. Type.
  4. Aantal.
  5. Stuksprijs.
  6. BTW-tarief.
  7. Crediteur.
  8. Kostenplaats.
  9. Grootboekrekening.
  10. Categorie.
  11. Inactief.