Het is altijd mogelijk dat jij, als backoffice medewerker, handmatig autorisatie verleent.

INHOUDSOPGAVE

Let op: er kunnen automatische acties worden getriggerd op basis van de status verandering..

Goed- of afkeuren inschrijving via de opleiding:
Via de opleiding doe je dat via de tab 'Deelnemers'. Klik op de naam van een opleidingsvraag.

Goed- of afkeuren inschrijving via de opleidingsvraag:
Via de lijst met opleidingsvragen doe je dat door op de naam van de opleidingsvraag te klikken.
In deze lijst kun je o.a. zoeken op autorisatie status 'Akkoord', 'Niet akkoord', 'Niet van toepassing' en/of 'Onbekend'. Klik daarvoor op 'Toon opleidingscriteria…'.

Zo doe je dat:
Heb je de opleidingsvraag geopend?
Klik dan in tab 'Algemeen' op de 'Bewerken' knop.

Je hebt nu de mogelijkheid om de autorisatie eigenaar aan te passen.

Let op: is reeds autorisatie toegekend? Dan wordt de status teruggezet naar 'Onbekend' en de opmerking verwijderd.
Klik op 'Wijzig autorisatie' om de autorisatie status aan te passen.
Je kunt de autorisatie wijzigen in ‘Akkoord’, ‘Niet akkoord’, ‘Onbekend’ of ‘Niet van toepassing’. Daarbij kun je optioneel nog een opmerking invullen.
Kik op 'Opslaan' en de autorisatie is aangepast.
Klik je op het i'tje? Dan zie je wie, waarin en wanneer de autorisatie status is aangepast.