In de e-mail die de leidinggevende ontvangt is een link geplaatst. Klikt de leidinggevende op deze link? Dan wordt het klantportaal geopend waarop de inschrijving(en) goed- of afgekeurd kunnen worden.

Goed- of afkeuren inschrijving:

Klik op de link om het klantportaal te openen.

1. Gegevens over de inschrijving.
  2. Geef 'akkoord' of 'niet-akkoord'.
  3. Geef een toelichting.

Let op: wordt gekozen voor 'niet-akkoord'? Dan is een toelichting verplicht.

Klik op het i'tje in de kolom onderdelen om het lesrooster te openen.
Wordt een keuze gemaakt door op 'Verzenden' te klikken? Dan wordt deze direct geregistreerd in Coachview. De

leidinggevende kan zijn keuze 'akkoord' of 'niet-akkoord' via het klantportaal niet meer aanpassen.

In welke taal wordt het klantportaal getoond.
Dat is afhankelijk van de instelling van de browser die door de leidinggevende is geopend. Staat bijvoorbeeld in de browser Engels als eerste taal ingesteld dan wordt het klantportaal in het Engels getoond. Staat als eerste Nederlands? Dan wordt het klantportaal in het Nederlands getoond. Staat Italiaans als eerste taal ingesteld en Engels als tweede taal dan wordt het klantportaal in het Engels getoond. Alleen de door Coachview ondersteunde talen worden gebruikt.

Let op: in zowel Chrome als FireFox gaat het om de preferred / voorkeur-taal en niet de taal die bovenaan in de settings staat. Dit is namelijk de taal waarin de browser zelf getoond wordt.