Het kost behoorlijk wat tijd om voor een aantal inschrijvingen (opleidingsvragen) de autorisatie status een voor een te verzetten. Dit wil je het liefst in één keer doen. Het maakt daarbij niet uit of er een autorisatie eigenaar is ingesteld.

Via de volgende lijsten kun je eenvoudig de autorisatiestatus verzetten voor iedereen in de lijst:
  1. Aanvraag, tab 'Opleidingsvragen'.
  2. Opleiding, tab 'Deelnemers'.

INHOUDSOPGAVE

Let op: er kunnen automatische acties worden getriggerd op basis van de status verandering.

Wijzigen autorisatiestatus via opleiding:
Open de opleiding en ga naar de tab 'Deelnemers'.
Klik op de knop 'Autorisatiestatus verzetten'.
  1. Selecteer de deelnemers uit de lijst waarvoor je de status wilt verzetten.
  2. Selecteer de nieuwe status. Akkoord is standaard geselecteerd.
  3. Klik op 'Autorisatiestatus verzetten'.

Wijzigen autorisatiestatus via aanvraag:
Open de aanvraag en ga naar de tab 'Opleidingsvragen'.
Klik op de knop 'Autorisatiestatus verzetten'
  1. Selecteer de deelnemers uit de lijst waarvoor je de status wilt verzetten.
  2. Selecteer de nieuwe status. Akkoord is standaard geselecteerd.
  3. Klik op 'Autorisatiestatus verzetten'.