Met vrije velden hou je extra informatie bij die standaard niet bij een bepaald onderwerp door Coachview wordt aangeboden. Het is mogelijk om voor allerlei onderwerpen een of meerdere vrije velden in te richten.

Let op: in verband met de GDPR wetgeving kun je een vrije veld, denk daarbij aan het BSN nummer, beschermen en aanmerken als vertrouwelijk.
In dit geval wordt wat je hebt ingevuld:
  1. Versleuteld opgeslagen.
  2. De data erin niet standaard zichtbaar gemaakt
  3. Kun je het vrije veld niet instellen als kolom
  4. Kun je het vrije veld niet gebruiken in een document-template.
  5. Kan niet worden gebruikt in het opleidingsportaal / website.

Vrije veld invullen (voorbeeld):
Bedrijf:
  1. Vrije veld 'Gevonden via' is niet vertrouwelijk.
  2. Vrije veld 'Klantnummer' is wel vertrouwelijk.
Open het detailscherm van een bedrijf. Je komt op de tab 'Algemeen' terecht. Naast deze tab zie je nu ook de tab 'Vrije velden'. Klik op de tab 'Vrije velden'.
Gevonden via.
Klik op de knop 'Bewerken'. Je kunt nu de vrije velden invullen.
Klantnummer.
Voor het invullen van een vertrouwelijk veld klik je op het oog.
Klik op 'Opslaan'  om de gegevens te bewaren.

Je ziet nu het volgende op je scherm.

1. Informatie dat niet vertrouwelijk is kun je direct zien.
  2. Informatie dat vertrouwelijk is niet. Klik daarvoor op het 'oogje' om de informatie te tonen.

Wijzigen van gegevens. Klik in de tab 'Vrije Velden' op de knop 'Bewerken'.
  1. Informatie dat niet vertrouwelijk is kun je direct wijzigen.
  2. Informatie dat vertrouwelijk is niet. Klik daarvoor op het 'oogje' om de informatie te wijzigen.