In Coachview is het mogelijk om snel bij een aanvraag een gewenst aantal termijnfacturen te genereren. Daarbij is het makkelijk als je op de factuur kunt aangeven hoeveel procent er is gefactureerd en/of hoeveel procent er nog gefactureerd moet worden.

Meer weten over het factureren in termijnen?  Klik dan hier.

Print voortgang op de factuur:
Het is mogelijk om op de factuur de voortgang van de betalingen te tonen. Als voorbeeld nemen we deze zes termijnfacturen.
  1. Open via menu 'Template' en menu-item 'Document template' de factuurdocumenttemplate, en ga naar de tab 'Editor'.
  2. Klik in het ontwerp waar de voortgang in % geplaatst moet worden.
  3. Open het scherm met de samenvoegcodes (typ [ of klik op button []).
  4. Vink 'Meest gebruikte velden' uit.
  5. Klik op 'Orders'.
  6. Scroll naar beneden en selecteer de samenvoegcode '% Gefactureerd' of '% Te Factureren'.