Installeer de Docent App op telefoon of tablet, zodat deze gebruikt kan worden.

INHOUDSOPGAVE

Installatie IOS Apple:

Open in Safari de volgende URL;

Type als URL https://secure.coachview.net/docent voor de live-omgeving of https://training.coachview.net/docent voor de trainingsomgeving in.

Zodra deze geopend is druk je op het 'vierkantje met pijl omhoog' onderaan het scherm.
Kies 'Zet op beginscherm' in het vervolgscherm.

In het volgende scherm staat de naam 'Docent App' ingevuld. Klik op 'Voeg toe'.

Ga terug naar het beginscherm. De koppeling staat klaar voor gebruik.

Docent App starten:
Klik op het Coachview icoontje om de Docent App te starten.
  1. Vul jouw gebruikersnaam of e-mailadres en jouw wachtwoord in.
  2. Klik op de knop 'Inloggen' en je kunt beginnen.