In het dag, week en maand overzicht en de tijdlijn kun je direct gegevens van een geselecteerd onderdeel wijzigen.

Tonen en wijzigen gegevens onderdeel:
Klik je met de linker muistoets op een onderdeel?
Dan worden de gegevens van dit onderdeel rechts op het scherm geopend.
  1. Code van de opleiding. Klik je op deze regel dan worden de gegevens van de opleiding getoond. Klik je op de code zelf (deze wordt onderlijnd) dan open je in een apart scherm de opleiding. Je komt dan terecht in de tab 'Algemeen'.
  2. Naam van het onderdeel. Klik op deze regel dan worden alle onderdelen getoond. Klik op de naam van de onderdeel en de gegevens van dit onderdeel worden getoond en spring je direct naar de geplande datum in het dag overzicht. Klik je op de naam van het onderdeel (deze wordt onderlijnd) dan open je in een apart scherm het onderdeel. Je komt dan terecht in de tab 'Algemeen'.
  3. Gegevens van het geopende onderdeel. Hier kun je direct verschillende gegevens wijzigen.
    • De code.
    • De naam van het onderdeel.
    • De datum.
    • De tijden.
    • Je kunt een omschrijving invullen.
    • De docent(en), klik je op het icoontje dan kun je direct de planningsstatus wijzigen (mits ingesteld). Met het plusje voeg je een nieuwe docent toe , met het kruisje verwijder je de docent.
    • De locatie, klik je op het icoontje dan kun je direct de planningsstatus wijzigen (mits ingesteld). Met het plusje voeg je een nieuwe locatie toe , met het kruisje verwijder je een locatie.
  4. Heb je gegevens gewijzigd klik dan rechtsonder in het scherm op de opslaan knop om de gegevens te bewaren, het onderdeel in het dag overzicht wordt dan direct gewijzigd. Heb je de datum veranderd dan spring je direct naar deze datum.
Wil je weten hoe je een of meerdere docenten en locaties kunt toevoegen? Klik hier en lees meer.