Maak voor de docent(en) in Coachview een gebruikersaccount aan.

INHOUDSOPGAVE

Gebruikersaccount aanmaken:
Klik in menu 'Beheer' op menu-item 'Gebruiker'.
Klik op de knop 'Nieuw'.
  1. E-mailadres: Vul een e-mailadres in. Dit e-mailadres kan ook gebruikt kan worden als inlognaam. Bij 'wachtwoord vergeten' wordt de e-mail naar dit adres gestuurd. Heb je een docent toegevoegd? Dan wordt het e-mailadres uit diens persoonsdossier automatisch ingevuld.
  2. Gebruikersnaam: Een gebruikersnaam moet bestaan uit kleine letters en één punt, andere tekens zijn niet toegestaan. Er moeten minimaal 1 karakter voor en 2 karakters na de punt staan. De lengte moet minimaal 5 en maximaal 50 tekens zijn.Voorbeeld: voornaam<punt>tussenvoegselsachternaam, voorbeeld 'jan.vanderelst'
  3. Apps: Standaard staat als app 'Coachview' aangevinkt. Vink deze optie uit. Vink 'DocentenApp' aan. Let op: de optie 'DocentenApp' is alleen zichtbaar als deze via menu 'Service center' en menu-item 'Coachview apps' is geactiveerd.
  4. Rollen: De rol 'DocentenApp- rechten' moet toegevoegd worden.
  5. Taal: Selecteer een taal zodat menu's, menu-items en schermen vertaald worden.
  6. Docent: Het koppelen van een docent is verplicht. De docent- en persoonsdossier mag niet inactief zijn. Selecteer via het loepje een docent. Bestaat de docent nog niet dan kun je een nieuw docentdossier aanleggen door op het plusje te klikken.
Klik je op 'Opslaan'? Dan wordt de volgende e-mail naar de gebruiker gestuurd.
Klikt de gebruiker op de link? Dan wordt het login scherm van Coachview getoond en kan de docent het wachtwoord aanmaken. Als het wachtwoord juist is ingesteld verschijnt het inlogscherm. Logt de docent in? Dan wordt de Docent App geopend.

Overzicht gebruikers:
In het overzicht gebruikers is het handig om de kolom 'Apps' toe te voegen. Hiermee zie je in een oogopslag welke apps er voor de gebruiker zijn geautoriseerd.