Handtekening via persoonsdossier
Wist je al dat het mogelijk is om een handtekening automatisch te plaatsen in bijvoorbeeld een mail of diploma?

Je kunt dit doen via 2 opties:
  1. Upload de handtekening (.jpg of .png) via menu 'Beheer' en menu-item 'Instellen logo`s. Let op: dit is een openbare pagina die in theorie door iedereen, ook van buitenaf, te bereiken is.
  2. Upload de handtekening in het persoonsdossier van bijvoorbeeld de docent. Op deze manier wordt de afbeelding beveiligd opgeslagen. Uploaden kun je doen door naar het persoonsdossier te gaan, te klikken op bewerken en bij "foto" de afbeelding toe te voegen.
Kies dus voor optie 2. Plaats de afbeelding op de volgende manier in de documenttemplate.
  1. Ga naar de document template en zorg dat de inhoud en opmaak naar wens is.
  2. Voeg de handtekening toe met behulp va bijvoorbeeld de samenvoegcode [DocentPersoon:FotoTag] of [Auteur:FotoTag]. Om deze samenvoegcode te kunnen vinden moet je het vinkje bij "meest gebruikte velden" uitzetten. Hier zie je een voorbeeld in een documenttemplate met datagroep 'OpleidingsDeelnemer'.

Achtergrond afbeelding.

Het toevoegen van een afbeelding is handig als je deze wilt gebruiken als achtergrond, denk daarbij aan een diploma of certificaat.

Dit doe je door in het menu op het tandwieltje te klikken. Vervolgens kun je een achtergrondafbeelding toevoegen via het vergrootglas.
Wil je dat een afbeelding niet voor iedere gebruiker binnen Coachview toegangeklijk is? Upload dan de afbeelding via de tab 'Documenten' in jouw eigen persoonsdossier. Om dit toe te kunnen passen is het echter wel noodzakelijk om in de HTML code van je bestand aan te passen.
Om te beginnen voeg via de normale weg (het tandwieltje) een achtergrondafbeelding toe. Deze wordt op onderstaande manier weergegeven in de html.
Sla je document op. Ga nu naar het persoonsdossier of bedrijfsdossier en open het geüploade bestand. Kopiëer nu de link vanaf /uploads/ tot het einde van de url:
Ga nu terug naar je document template en pas in de html de achtergrondafbeelding aan: