Verkoopregels overzicht.

Een overzicht van verkoopregels maak je met behulp van menu 'Financieel' en menu-item 'Verkoopregel'.
Je kunt direct zoeken op de naam van een verkoopregel. Wil je meer zoekcriteria? Klik dan op de 'meer...'. Vul een of meerdere criteria in, en klik op 'Zoeken'.
Klik op de naam van een verkoopregel om deze te openen en aan te passen of te verwijderen.

Verkoopregels bewerken.

In bovenstaande overzicht heb je ook de mogelijkheid om verkoopregels in 'bulk' aanpassen:
Zo doe je dat:
  1. Zoek, indien van toepassing, een of meerdere verkoopregels..
  2. Klik op 'Bewerken'.
  3. Wijzig een of meerdere waardes.
  4. Selecteer een of meerdere verkoopregels door deze aan te vinken.
  5. Klik op 'Opslaan'.

De volgende waardes kun je aanpassen:
  1. Naam.
  2. Omschrijving.
  3. Aantal.
  4. Stuksprijs.
  1. Eenheid..
  2. BTW-tarief.
  3. Kostenplaats.
  4. Grootboekrekening.
  5. Categorie.
  1. Publicatie.
  2. Inactief.
  1. Aanvraagdatum vanaf.
  2. Aanvraagdatum tot en met.