In Coachview is het mogelijk om voor een of meerdere Bedrijven de volgende gegevens snel te wijzigen:
  1. Een of meerdere Bedrijfscategorieën toevoegen en verwijderen.
  2. Opt-in / opt-out wijzigen.

Zo doe je dat:
  1. Open het zoekscherm met bedrijfdossiers.
  2. Klik in menu 'Zoek' op het vergrootglas achter 'Bedrijf'.
  3. Zoek de bedrijven die je wilt wijzigen.
  4. Klik op de knop 'Bewerken'. Er wordt een panel getoond waarop je kunt aangeven wat je in een keer wilt wijzigen.
  5. Geef in dit panel aan wat je wilt wijzigen.
  6. Vink in de bedrijvenlijst aan welke bedrijven gewijzigd moet worden.
  7. Klik op 'Opslaan'om de wijzigingen door te voeren. Klik op 'Annuleer' als je de wijzigingen niet door wilt voeren.
Met behulp van 'Alles' en het vinkje in de kolom kun je alle personen uit de lijst in een keer selecteren.