Prijsafspraken overzicht.

Een overzicht van prijsafspraken maak je met behulp van menu 'Financieel' en menu-item 'Prijsafspraak'.
Je kunt direct zoeken op de naam van een prijsafspraak. Standaard worden alleen de actieve prijsafspraken getoond. Wil je meer zoekcriteria? Klik dan op de 'meer...'. Vul een of meerdere criteria in, en klik op 'Zoeken'.
Klik op de naam van een prijsafspraak om deze te openen.

Prijsafspraken bewerken.

In de volgende overzichten kun je prijsafspraken in 'bulk' aanpassen:
  1. Het overzicht zoals hierboven beschreven (menu 'financieel' en menu-item 'Prijsafspraak').
  2. Bij een opleidingssoort in de tab 'Prijsafspraken'.
  3. Bij een verkoopregel in de tab 'Prijsafspraken'.

Zo doe je dat:
  1. Zoek, indien van toepassing, een of meerdere prijsafspraken.
  2. Klik op 'Bewerken'.
  3. Wijzig een of meerdere waardes.
  4. Selecteer een of meerdere prijsafspraken door deze aan te vinken.
  5. Klik op 'Opslaan'.

De volgende waardes kun je aanpassen:
Algemeen:
  1. Naam.
  2. Waarde.
  3. Eenheid.
  4. Type (korting / toeslag / vastbedrag).
  5. Inactief (ja / nee).

Voorwaarden:
  1. Persoon (één tegelijkertijd).
  2. Persoonscategorie (één tegelijkertijd).
  3. Bedrijf (één tegelijkertijd).
  4. Bedrijfscategorie (één tegelijkertijd).
  5. Aanvraagdatum vanaf en tot en met (beide velden moeten ingevuld worden).
Een persoon(categorie) en/of bedrijf(categorie) kan toegevoegd of verwijderd worden.

Boekhouding:
  1. Omschrijving
  2. BTW tarief.
  3. Kostenplaats
  4. Grootboekrekening.