Installeer de Docent App op telefoon of tablet, zodat deze gebruikt kan worden.

INHOUDSOPGAVE

Installatie Android:

Open een webbrowser, bijvoorbeeld Chrome.

1. Type als URL https://secure.coachview.net/docent voor de live-omgeving of https://training.coachview.net/docent voor de trainingsomgeving in.
  2. Vul jouw gebruikersnaam of e-mailadres in en jouw wachtwoord.
  3. Klik op 'Inloggen'.
Om de Docent App te installeren klik je op de knop met de twee vinkjes (1).

Daarmee plaats je automatisch de Docent App op het beginscherm van de telefoon of tablet.

Docent App starten:
Klik op het Coachview icoontje om de Docent App te starten.
  1. Vul jouw gebruikersnaam of e-mailadres en jouw wachtwoord in.
  2. Klik op de knop 'Inloggen' en je kunt beginnen.