Voordat de docent aan de slag kan met de Docent App moet je de Docent App in het Service Center activeren. Daarbij kies je het abonnement wat het beste bij jouw organisatie past.

INHOUDSOPGAVE

Service center:
Klik in menu 'Service center' op menu-item 'Coachview Apps'.
Klik op de knop 'Configureren' in het panel 'Docentapp'.
Het volgende scherm wordt getoond.
  1. Naam van de App.
  2. Aantal docenten dat is geactiveerd.
  3. Selecteer uit de lijst het juiste abonnement.
  4. URL voor het starten van de Docent App.
  5. Heb je 'Geavanceerde instellingen' aangevinkt? Dan kun je hier selecteren hoe de loggegevens worden bijgehouden.
Klik op 'Opslaan'.
Klik op 'Inschakelen.
En de knop 'Bevestigen'.

Docent App pauzeren of verwijderen:
Met de knop 'Pauzeren' zet je het uitwisselen van gegevens tussen Coachview en de Docent App stil.
Let op: dit is alleen mogelijk als er geen docenten zijn geactiveerd.
Klik op de knop 'Hervatten' om het uitwisselen van gegevens te starten.
Met de knop 'Verwijderen' verwijder je de koppeling met de Docent App.
Dit is niet mogelijk als je een of meerdere docenten hebt toegevoegd aan de Docent App.

Je krijgt dan de volgende foutmelding: