Bij een opleiding met de status geannuleerd kun je de data, docent of locatie niet meer verwijderen. Een geannuleerde opleiding kun je niet meer bewerken op het tabblad 'onderdelen'.


Bij een geannuleerde opleiding kun je nog wel vrije velden, evaluaties, documenten en acties bewerken.