Checklist Livestorm webinar.
Ervaar je problemen met het volgen van onze webinar? Lees dan onderstaande aandachtig door.

Technische eisen:
  1. Gebruik een moderne browser. Klik hier om te zien welke beschikbaar zijn. Zijn deze niet beschikbaar? Gebruik dan de 'compatibiliteit modus'.
  2. Zorg voor een minimale internetsnelheid van 5 MB/s. Test hier je internetverbinding.
  3. Zorg voor een minimale schermgrootte van 1280 pixels. De meeste computermonitoren, laptops, tablets of telefoons voldoen hieraan.
  4. Bekijk onze webinar niet op een beschermd netwerk met beperkte firewall. Is dit wel het geval? Gebruik dan de 'compatibiliteit modus'.

Kan je niet inloggen? Oplossingschecklist.
  1. Ververs je browser (F5).
  2. Gebruik als browser Google Chrome.
  3. Zorg ervoor dat niet een van je collega's probeert toe te treden onder jouw inschrijving.
  4. Controleer of al tot de webinar bent toegetreden via een ander tabblad of browser.
  5. Heb je de webinar opgestart en zie je een 'laadcirkel' maar kom je niet in de webroom?
    1. Zet dan de firewall van je netwerk uit.
    2. Gebruik dan een mobiel 4g netwerk.

Ben je al aanwezig bij het webinar, maar heb je problemen met de audio of video?
  1. Klik op de 'help' knop.
  2. Activeer 'compability modus'.

Is het beeld niet scherp?
De scherpte van het beeld is afhankelijk van de internetsnelheid en stabiliteit van het netwerk dat je gebruikt. Zorg ervoor dat je een snelle internet verbinding hebt. Probeer altijd een bedrade verbinding tot stand te brengen en probeer WIFI te vermijden.

Last van een echo?
Zorg ervoor dat je een koptelefoon of oordopjes gebruikt.