Regel de betalingen van opleidingen en de bijbehorende facturatie automatisch in combinatie met ons Opleidingsportaal. Hoe je de koppeling met Mollie, via het service center in Coachview, moet inrichten en (de)activeren lees je hier.

Inrichten en koppeling activeren via het service center:
Klik in menu 'Service center' op menu-item 'Integraties'.
Klik in het panel 'Betaalprovider' op de knop 'Configureren' in de tegel van Mollie.
Vul een naam in.
Haal in Mollie (https://www.mollie.com/dashboard en log in) de API-key op.
Heb je Mollie geopend dan klik je in het menu op menu-item 'API-keys'.
Het scherm met de API-keys wordt geopend. Je ziet hier twee API-keys, voor live en voor test.
Kies voor welke omgeving je de integratie wilt instellen en klik op de kopieerknop .
Plak deze key in het veld 'ApiKey' in het service center van Coachview. Verlaat je het veld? Dan wordt de key verborgen. Klik je in het veld? Dan is de key weer leesbaar.
Heb je de gegevens toegevoegd of gewijzigd? Klik dan op 'Opslaan'.
Met de knop 'Verbinding testen' kun je testen of de verbinding met Mollie tot stand gebracht kan worden.
Wordt de knop rood? Dan is de test mislukt. Je krijgt een pop-up met de foutmelding.
Wordt de knop groen? Dan is de test gelukt.
Wil je de integratie activeren, klik dan op de knop 'Inschakelen'.
De koppeling kan altijd:
  1. gepauzeerd worden door op de knop 'Pauzeren' te klikken.
  2. worden verwijderd door op de knop 'Verwijderen' te klikken.
  3. worden getest door op de knop 'Verbinding testen' te klikken.
Met behulp van de knop 'Toevoegen' kan nog een instantie van Mollie geïntegreerd worden.

Klik op de naam om een instantie te openen. Twee instanties geïnstalleerd, met de grijze achtergrond is geopend.