Filter het aantal gegevens op je scherm en vindt snel de geplande opleiding / onderdeel, docent en of locatie door het instellen van zoekcriteria.

Zoeken:
Zoeken doe je met behulp van de zoekbalk, rechtsboven in het scherm.
  1. Vul de code of een gedeelte van de naam in van de opleiding of van een opleidingsonderdeel. Je hoeft niet op <enter> te klikken, het zoeken wordt bij het invullen direct gestart.
  2. Klik op het 'wieltje' om extra zoekcriteria te tonen. Klik je nogmaals op het wieltje dan verdwijnen deze extra zoekcriteria weer uit beeld
Klik je met de muis in het invulveld (1) of op het vergrootglas (2)? Dan wordt een lijst met relevante onderwerpen getoond.
Vul en in het invulveld (1) een gedeelte van de naam van het onderwerp in dan wordt de lijst daarop aangepast.

Sommige lijsten hebben de mogelijkheid om een of meer gevonden onderwerpen te selecteren. De geselecteerde dossiers worden bovenaan de lijst geplaatst.

Door middel van het kruisje verwijder je de door jou geselecteerde onderwerpen en wordt de lijst gesloten.

Met behulp van het pijltje ^ bewaar je de ingevulde onderwerpen waarmee gezocht wordt en klap je de lijst dicht.
In sommige lijsten kun je maar één onderwerp selecteren. Doe je dit dan wordt de lijst direct gesloten.
Klik nogmaals op het kruisje om de selectie ongedaan te maken of op het vergrootglas om een andere selectie te maken.

In het planningsoverzicht, dat je hebt geopend, wordt direct gezocht naar opleidingen/onderdelen die voldoen aan de door jou geselecteerde onderwerpen.
Het getal 2 geeft aan dat je twee zoekfilters hebt ingesteld.
Klik op de knop ‘Zoekcriteria onthouden’ om deze te bewaren. Sluit je het planningsscherm en Coachview? Bij het weer openen van Coachview en het planningsscherm zijn alle zoekcriteria weer geplaatst en is er dus direct gezocht naar opleidingen met behulp van deze zoekcriteria.
Klik op de knop ‘Zoekcriteria verwijderen’ om deze definitief te verwijderen.

Onder aan de lijst heb je nog de mogelijkheid om ook alleen onderdelen zonder locatie en/of docenten te tonen.
Door het aan- of uitvinken van deze opties wordt het zoeken direct gestart.
Onder aan de lijst heb je nog de mogelijkheid om alleen opleidingen / onderdelen te tonen met in-companu en/of standaard locaties.

Let op: vindt je een opleiding niet? Dan kan het zijn dat via de opleidingssoortcategorie is aangegeven om specifieke opleidingen nooit te tonen. Meer weten? Klik dan hier opleidingssoort: categorieën.