Met behulp van de module ‘Docenten- en locatieplanning’ kun je een koppeling realiseren met de volgende externe agenda’s. Door in te schrijven op de internetagenda van Coachview wordt de opleidingsplanning zichtbaar in jouw eigen agenda. Wijzigingen in de Coachview opleidingsplanning worden automatisch doorgevoerd in deze agenda. Hiermee blijft jouw eigen externe agenda altijd actueel. Met de volgende externe agenda's kun je een koppeling realiseren:

AgendaSynchronisatie periode
Outlook 2007Standaard automatisch elke 3 uur
Outlook 2010Standaard automatisch elke 3 uur
Outlook 2012/2013Standaard automatisch elke 3 uur
Outlook 2016Standaard automatisch elke 3 uur
Outlook 365Standaard automatisch elke 3 uur
Google agendaNiet bekend
iPad/iPhone/iMacTelkens wanneer je de iCal app opnieuw opent

Uitgangspunten:
  1. Je kunt alleen opleidingsafspraken vanuit Coachview naar de externe agenda versturen. Maak je een nieuwe afspraak in de externe agenda dan worden deze niet geplaatst in Coachview.
  2. De opleidingsafspraken kun je in jouw agenda niet wijzigen, deze kun je alleen maar lezen.
  3. Het opleidingsonderdeel wordt in jouw agenda als afspraak weergegeven.
  4. Je ziet in jouw agenda de volgende gegevens van het opleidingsonderdeel:
    • Code van het onderdeel.
    • Naam van het onderdeel.
    • Datum, tijd van en tijd tot.
    • Locatie.
    • Docent(en), en indien gewenst de niet-beschikbaarheid.
    • Opleidingsstatus.
    • Algemene niet-beschikbaarheid.
  5. Geannuleerde opleidingen worden niet getoond in jouw agenda. Al getoonde opleidingsafspraken waarvan de opleiding wordt geannuleerd, worden uit jouw agenda verwijderd.
  6. Alle opleidingen 2 weken in het verleden (vanaf de datum waarop de koppeling telkens wordt opgehaald) en alle opleidingen in de toekomst worden getoond in jouw agenda.