Selecteer zelf een begin- en einddatum om de planning als lijst te tonen.Je kunt maximaal 31 dagen aaneengesloten dagen selecteren.

INHOUDSOPGAVE

Status en waarschuwingen:
De status van de opleiding wordt met behulp van symbolen in de titelbalk weergegeven:
Te starten.
Definitief of uitgevoerd.
De waarschuwingen worden in symbolen in het vak weergegeven en betreffen de geplande docent(en) of locatie op het onderdeel:

Docent, kleur  oranje
  • Er is nog geen docent ingepland.
  • De docent moet nog akkoord geven.
Docent, kleur  rood
  • De docent is dubbelgeboekt.
  • De docent is niet beschikbaar.
  • De docent heeft geen akkoord gegeven.

Locatie, kleur  oranje
  • Er is nog geen locatie ingepland.
  • De locatie moet nog akkoord geven.
Locatie, kleur  rood
  • De locatie is dubbelgeboekt.
  • De locatie is niet beschikbaar.
  • De locatie heeft geen akkoord gegeven.

Open en toon de planningsmodule in een apart scherm.

Opbouw van het scherm:
Klik op het weeknummer om alle dagen van de week te selecteren.
Of klik eerst op de begindatum, houdt de shift-toets ingedrukt en klik dan op de einddatum om meer dan een week te slecteren.

Met behulp van de scrollbalk aan de rechterkant kun je andere maanden selecteren.

Via de tab 'Opties' kun je bepalen of je ook de lege dagen wilt zien.

Let op: je kunt maximaal 31 aaneengesloten dagen selecteren.
  1. De geselecteerde datums worden onder elkaar getoond. Zijn er meer onderdelen gepland op een bepaalde datum dan worden deze in rijen en kolommen getoond.
  2. Klik op vandaag om de huidige datum te tonen
  3. Informatie over het geplande onderdeel, de getoonde informatie bepaal je via de tab 'Opties'.
  4. Te selecteren dagen, scroll door de lijst, naar boven of naar beneden.

Opbouw onderdelenblok:
Deze informatie wordt per onderdeel (vakje) getoond:
In de titelbalk de status (= definitief of uitgevoerd) en de code van het onderdeel van de opleiding.
Waarschuwing planning docent(en), zie uitleg hierboven bij introductie
Waarschuwing planning locatie, zie uitleg introductie.
Omschrijving van het onderdeel. Zweef met je muis boven het icoontje om de omschrijving te tonen.