In het weekoverzicht heb je een visueel overzicht van het lesrooster van die week. Het lesrooster is opgebouwd uit een of meerdere onderdelen.

INHOUDSOPGAVE

Status:
De status van de opleiding wordt met behulp van symbolen in de titelbalk weergegeven:

Te starten.
Definitief of uitgevoerd.

Waarschuwingen:
De waarschuwingen worden in symbolen in het vak weergegeven en betreffen de geplande docent(en) of locatie op het onderdeel:

Docent, kleur  oranje
  • Er is nog geen docent ingepland.
  • De docent moet nog akkoord geven.
Docent, kleur  rood
  • De docent is dubbelgeboekt.
  • De docent is niet beschikbaar.
  • De docent heeft geen akkoord gegeven.

Locatie, kleur  oranje
  • Er is nog geen locatie ingepland.
  • De locatie moet nog akkoord geven.
Locatie, kleur  rood
  • De locatie is dubbelgeboekt.
  • De locatie is niet beschikbaar.
  • De locatie heeft geen akkoord gegeven.

Opbouw van het scherm:
  1. De week wordt getoond. Met behulp van een van de pijltjes voor dag, maand of jaar kun je de gekozen dag en dus de week wijzigen. De week dagen die je ziet kun je zelf via de tab 'Opties' bepalen.
  2. Klik op het pijltje om de kolom breder te maken.
  3. Weeknummer.
  4. Tijdbalk, de ingestelde werktijden worden altijd op het scherm getoond en worden zwart weergegeven. De tijden buiten werktijd worden grijs weergegeven. De werktijden kun je instellen via de tab 'Opties'.
  5. Ga naar de vorige
  6. of naar de volgende week.
  7. Klik op 'Vandaag' om de huidige dag/week te tonen.
  8. De in deze week geplande opleidingen/onderdelen. Welke informatie in het onderdeel (vakje) getoond wordt bepaal je via de tab 'Opties' en is natuurlijk afhankelijk van de zichtbaarheid van het onderdeel (vakje).
  9. Zoek naar opleidingen / onderdelen. Klik op het wieltje voor het openen van extra zoekcriteria. Heb je zoekcriteria ingevuld? Onderaan de lijst met zoekcriteria vind je twee knoppen. Een voor het opslaan van de ingestelde zoekcriteria, en een om deze weer te verwijderen.
  10. Download de week als CSV bestand.

Opbouw van het onderdeelblok:
Deze informatie wordt getoond:

In de titelbalk de status (= definitief of uitgevoerd) en de code van het onderdeel van de opleiding.

Waarschuwing planning docent(en), zie uitleg hierboven bij introductie
Waarschuwing planning locatie, zie uitleg introductie.
2
Nummer van het onderdeel.
Geplande datum.
Geplande tijd van - tijd tot
Naam van de opleiding en mits in de opties aangegeven de naam van  het onderdeel en de naam van de opleidingssoort.
Aantal deelnemers ingeschreven en aantal vrije plaatsen.
Contactpersoon 1 van de opleiding.
Ingeplande docent(en).
Ingeplande locatie.
Omschrijving van het onderdeel. Zweef met je muis boven het icoontje om de omschrijving te tonen.

Algemene niet-beschikbaarheid:
Heb je vakantiedagen toegevoegd in Coachview via 'Niet-beschikbaarheid' dan worden deze in het weekoverzicht getoond.