In het dagoverzicht heb je een visueel overzicht van het lesrooster per dag. Het lesrooster is opgebouwd uit een of meerdere onderdelen.

INHOUDSOPGAVE

Status opleiding:

De status van de opleiding wordt met behulp van symbolen in de titelbalk weergegeven:
Te starten.

Definitief of uitgevoerd.

Oranje kleur in de balk en geen zwarte maar grijze letters betekend dat de opleiding is afgerond.

Waarschuwingen:

De waarschuwingen worden in symbolen in het vak van het onderdeel weergegeven en betreffen de geplande docent(en) of locatie op het onderdeel:
Docent, kleur oranje:
  1. Er is nog geen docent ingepland.
  2. De docent moet nog akkoord geven.
Docent, kleur rood:
  1. De docent is niet beschikbaar.
  2. De docent heeft geen akkoord gegeven.
  3. De docent is dubbel geboekt.
Locatie, kleur oranje:
  1. Er is nog geen locatie ingepland.
  2. De locatie moet nog akkoord geven,
Locatie, kleur rood:
  1. De locatie is niet beschikbaar.
  2. De locatie heeft geen akkoord gegeven.
  3. De locatie is dubbel geboekt.

Opbouw van het scherm:
  1. De gekozen dag, met behulp van een van de pijltjes voor dag, maand of jaar kun je de gekozen dag wijzigen.
  2. Weeknummer.
  3. Tijdbalk, de ingestelde werktijden worden altijd op het scherm getoond en worden zwart weergegeven. De tijden buiten werktijd worden grijs weergegeven. De werktijden kun je instellen via de tab 'Opties'.
  4. Klik op 'Vandaag' om de huidige dag te tonen.
  5. Ga naar de vorige of
  6. naar de volgende dag.
  7. Het geplande onderdeel. Welke informatie getoond wordt bepaal je via de tab 'Opties'.
  8. Download de dag als CSV bestand.
  9. Zoek naar opleidingen / onderdelen. Klik op het wieltje voor het openen van extra zoekcriteria. Heb je zoekcriteria ingevuld? Onderaan de lijst met zoekcriteria vind je twee knoppen. Een voor het opslaan van de ingestelde zoekcriteria, en een om deze weer te verwijderen.
  10. Open het volledige planningsscherm in een nieuwe tab in jouw browser. Handig want je kunt nu tegelijkertijd in Coachview verder werken.

Opbouw van het onderdeelblok:
Deze informatie wordt getoond:

In de titelbalk de status (= definitief of uitgevoerd) en de code van het onderdeel van de opleiding.

Waarschuwing planning docent(en), zie uitleg hierboven bij introductie
Waarschuwing planning locatie, zie uitleg introductie.
2Nummer van het onderdeel.
Geplande datum.
Geplande tijd van - tijd tot
Naam van de opleiding en mits in de opties aangegeven de naam van  het onderdeel en de naam van de opleidingssoort.
Aantal deelnemers ingeschreven en aantal vrije plaatsen.
Contactpersoon 1 van de opleiding.
Ingeplande docent(en).
Ingeplande locatie.
Omschrijving van het onderdeel. Zweef met je muis boven het icoontje om de omschrijving te tonen.

Algemene niet-beschikbaarheid:
Heb je vakantiedagen toegevoegd in Coachview via 'Niet-beschikbaarheid' dan worden deze in het dagoverzicht getoond.