Met het optiescherm bepaal je welke informatie in de verschillende overzichten getoond wordt en de weergave van deze informatie. Dit zijn jouw eigen persoonlijke instellingen en kunnen niet door een andere gebruiker gewijzigd worden.

INHOUDSOPGAVE

Weergave:
Bepaal voor welke weekdagen informatie getoond moet worden door de dag aan- of uit te vinken.
Bepaal de werktijden. De ingestelde werktijden worden in het dag- en weekoverzicht zwart weergegeven en worden altijd getoond op het scherm.

In de verschillende overzichten worden de werktijden zwart en de buiten werktijden grijs weergegeven.
Bepaal of je de onderdelen per dag wilt samenvoegen. Heb je per dag een uitgebreid lesrooster (= onderdelen) dan wil je deze als een blok weergeven en niet als aparte blokjes.
Let op: heb je gebundeld dan heb je minder opties in het weergeven van informatie in het blok.
 Opties die je wijzigt worden automatisch opgeslagen.

Dag en week overzicht:
Titel: welke titel wil je in het balkje terugzien. Kies uit de lijst uit 'Onderdeel code', 'Opleiding code' of 'Soort code'.
De volgende opties kun je aan- of uitzetten, rechts zie je direct een voorbeeld op het scherm.

Let op: heb je optie 'bundel' aanstaan dan zijn niet alle opties te selecteren.

Het voorbeeld laat je direct zien hoe jouw gekozen opties weergegeven worden.

Maand overzicht:
Titel: welke titel wil je in het balkje terugzien. Kies uit de lijst uit 'Onderdeel code', 'Opleiding code' of 'Soort code'.
De volgende opties kun je aan- of uitzetten, rechts zie je direct een voorbeeld op het scherm.

Let op: heb je optie 'bundel' aanstaan dan zijn niet alle opties te selecteren.

Het voorbeeld laat je direct zien hoe jouw gekozen opties weergegeven worden.

Lijst:
Titel: welke titel wil je in het balkje terugzien. Kies uit de lijst uit 'Onderdeel code', 'Opleiding code' of 'Soort code'.

De volgende opties kun je aan- of uitzetten, rechts zie je direct een voorbeeld op het scherm.

Let op: heb je optie 'bundel' aanstaan dan zijn niet alle opties te selecteren.

Tijdlijn:
Titel: welke titel wil je in het balkje terugzien. Kies uit de lijst uit 'Onderdeel code', 'Opleiding code' of 'Soort code'.

Niet ingeplande docenten / locaties:

1. Verbergen.
  2. Alleen niet geplande locaties tonen.
  3. Alleen niet geplande docenten tonen.
  4. Niet geplande docenten en locaties tonen.

De volgende opties kun je aan- of uitzetten, rechts zie je direct een voorbeeld op het scherm.

Let op: heb je optie 'bundel' aanstaan dan zijn niet alle opties te selecteren.