Maak snel een nieuw document template met behulp van een voorbeeld uit onze bibliotheek. Je hoeft dan alleen nog maar de tekst aan te passen.

Zo doe je dat:
Ga in het menu 'Template' naar menu-item 'Document template'. Klik in het zoekscherm op de knop 'Nieuw'
Om een voorbeeld uit onze bibliotheek te kiezen klik je op het pijltje. Daarmee wordt een lijst geopend.
Klik op de naam van de documenttemplate die je wilt gebruiken.
Alle opties in tab 'Algemeen' worden voor je ingesteld en de template wordt in tab 'Editor' gevuld met tekst.

Pas, indien nodig, de opties in tab 'Algemeen' aan en klik op 'Opslaan'.
Bewerk de tekst en opmaak via tab 'Editor'.