Maak snel een nieuw document template met behulp van een voorbeeld uit onze bibliotheek. Je hoeft dan alleen nog maar de tekst aan te passen.

Zo doe je dat:

1. Ga in het menu 'Template' naar menu-item 'Document template'.
  2. Klik in het zoekscherm op de knop 'Nieuw'.
  3. Selecteer een template. Je kunt kiezen uit een lijst met voorbeelden die het meest gebruikt worden door onze klanten.
  4. Alle opties worden voor je ingesteld en de template wordt gevuld met tekst. Wil je alle opties zien? Vink dan 'Geavanceerde opties' aan.
  5. Sla de template op en de template wordt automatisch gevuld met een voorbeeld tekst, opmaak en de meest gebruikte samenvoegcodes.
  6. Bewerk de tekst en opmaak naar keuze.