Leg snel en makkelijk je werkproces rondom een aanvraag of opleiding vast.

Zo doe je dat!
Een nieuwe actie template maak je via menu 'Template' en menu-item 'Actie template'. Het zoekscherm met een overzicht van actie templates wordt getoond.
Klik op de knop 'Nieuw', kies een voorbeeld actie template uit de lijst en wijzig deze naar behoefte.
  1. Selecteer je een actie template en is de proceskeuze 'versturen e-mail'? Dan wordt er automatisch een document template aangemaakt en gekoppeld.
  2. Heb je een e-mailgroep ingesteld? Dan wordt deze automatisch in het document template als 'afzender' geselecteerd.
  3. Is de actie template nog niet gebruikt en verwijderen is mogelijk? Dan wordt automatisch de gekoppelde document template verwijderd. Behalve? Als aan de document template een e-mailgroep is gekoppeld.

Let op: het automatiseren van een actie template is alleen mogelijk als je de automatische workflow module hebt.

In deze presentatie leggen we je uit hoe je er voor zorgt dat er direct een bevestiging naar de deelnemer wordt verstuurd, als deze wordt ingeschreven op de opleiding.