Iedere medewerker die gebruik zal gaan maken van Coachview, wordt een gebruiker genoemd. Deze gebruiker dient dus een inlognaam en een wachtwoord te hebben. Daarnaast moet je aangeven welke functies en modules deze gebruiker ter beschikking krijgt. Een gebruiker die inlogt, ziet in het menu de verschillende functies als menu-items weergegeven, zoals die toegekend zijn middels één of meerdere gebruikersrollen. Een gebruiker moet gekoppeld worden aan een persoon.

Wil je meer weten? Bekijk dan onderstaande presentatie door in de presentatie naar beneden te scrollen. Klik op een afbeelding om deze te vergroten.