In Coachview is het mogelijk om voor een of meerdere geselecteerde personen in bulk gegevens te wijzigen.

Zo doe je dat:
Open de lijst met persoonsdossiers door op het vergrootglas te klikken.
Zoek de personen die je wilt wijzigen. Klik op 'meer...' om extra zoekcriteria te tonen.
Klik op 'Bewerken'. Er wordt een panel getoond waarop je kunt aangeven wat je in een keer wilt wijzigen.

Geef in het panel aan wat je wilt wijzigen.
Selecteer in de lijst met personen aan wie gewijzigd moeten worden.
Met behulp van 'Alles' (1) en het vinkje (2) worden alle personen in één keer over meerdere pagina's heen selecteren.

Is de knop 'Alles' niet in te drukken? Dan zijn er teveel personen gevonden.
Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren. Wil je deze wijzigingen niet doorvoeren? Klik dan op 'Annuleer'.