Maak de opleidingssoort definitief als alle gegevens op een juiste manier zijn ingevuld. Je kunt nu een aanvraag (offerte/opdracht) of opleiding maken.
Let op: een opleidingssoort kun je alleen maar activeren als er minimaal één onderdeel aan de opleidingssoort is gekoppeld en de status op 'Definitief' staat.

Zo doe je dat:
  1. Open de opleidingssoort en klik op de tab 'Algemeen'.
  2. Klik op de knop 'Bewerken'.
  3. Controleer of de status op 'Definitief' staat. Staat deze op 'concept'? Verander dan naar 'Definitief'.
  4. Klik op de knop 'Opslaan' of 'Opslaan & Terug'.