Je kunt op elk moment van de dag, vanaf elke computer met een internetverbinding, in Coachview inloggen. Je start het programma via een browser, welke browsers je kunt gebruiken vind je hier. Coachview kent twee omgevingen namelijk de live- en trainingsomgeving.

Trainingsomgeving: https://training.coachview.net. Deze omgeving kun je gebruiken om te oefenen.
Live-omgeving: https://secure.coachview.net, of via onze website www.coachview.net. Rechtsboven vind je de inlogknop.

Het inlogscherm:
  1. Zweef je met je muis boven het vraagteken?
  2. Dan wordt dit venster in de rechterbovenhoek geopend met een link naar onze kennisbank
  3. een een link om een e-mail naar onze supportafdeling te sturen.
  4. Dit is jouw persoonlijke coach die je bij het inloggen begeleidt.
  5. Inloggegevens (jouw inlognaam of e-mailadres en wachtwoord).
  6. Wachtwoord vergeten knop.

Inloggen:
  1. Gebruikersnaam: Vul je gebruikersnaam in. Deze bestaat uit voornaam.tussenvoegselachternaam: bijvoorbeeld jan.dejonge. Je mag ook inloggen met jouw e-mailadres.
  2. Wachtwoord: vul je wachtwoord in. Bij het eerste keer inloggen en daarna om de 60 dagen zal om een nieuw wachtwoord gevraagd worden.
  3. Inloggen: Heb je jouw gebruikersnaam en wachtwoord ingevuld klik dan op <enter> of op de knop 'Inloggen' om in te loggen.
  4. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Klik dan op de ‘Wachtwoord vergeten’ knop.

Meldingen worden in kleuren weergegeven:
Dit is algemene informatie.
Dit zijn adviezen.
Dit zijn foutmeldingen.

Wachtwoord vergeten:
  1. Vul je e-mail adres in.
  2. Klik op de knop 'Verzenden'. Je ontvangt een e-mail met daarin een linkje om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Je hebt 20 minuten de tijd om dit te doen.
  3. Wil je geen nieuw wachtwoord aanvragen? Klik dan op ‘Annuleren’.

Wachtwoord wijzigen:
Om de 60 dagen wordt gevraagd je wachtwoord te wijzigen.
  1. Je gebruikersnaam hebben we al voor je ingevuld.
  2. Vul het nieuwe wachtwoord in.
  3. Herhaal het nieuwe wachtwoord.
  4. Klik op ‘Nieuw wachtwoord gebruiken’ om het wachtwoord op te slaan en om in te loggen.
  5. Klik op ‘Annuleren’ als je het wachtwoord toch niet wilt wijzigen.
  1. Ben je het wachtwoord aan het typen?
  2. Dan geeft de Coach aan dat je al voldoet aan deze eisen. Het vakje wordt groen.

Gaat er iets fout? Dan wordt dit door de Coach gemeld.

Het wachtwoord mag niet een van de 15 laatst gebruikte wachtwoorden zijn.
Er moet minimaal één vreemd teken in voorkomen uit deze reeks (1234567890!@#€$%()*+,-./:;=?[\]^_{|}`~&<>"') andere tekens mogen niet gebruikt worden.
Dit mag er niet in voorkomen: welkom, welcome, wachtwoord, password, coachview, innophase, qwerty, abc.
Jouw gebruikersnaam mag er niet in voorkomen.
Let op: je mag vijf keer proberen in te loggen. Is jouw gebruikersnaam of het wachtwoord niet goed ingevuld dan krijg je een melding. Heb je voor de derde keer de gegevens niet goed ingevuld dan moet je 20 minuten wachten om het opnieuw te proberen!