Heb je vragen of behoefte aan hulp en heb je een Coachview gebruikers account op jouw naam, dan kun je gebruik maken van ons, in Coachview geïntegreerd, supportsysteem. In de bovenste balk vind je daarvoor drie knoppen.

Kennisbank:
Klik je op de knop 'Kennisbank' dan vind je daar allerlei artikelen die je helpen in het inrichten en gebruiken van Coachview.
In de taakbalk kun je:
  1. Switchen naar een andere taal.
  2. Zoeken naar artikelen die voldoen aan de ingevulde zoekterm.
  3. Jouw tickets openen of naar onze forums gaan.
Daaronder vind je een aantal groepen. Klik je daar op dan worden de bijbehorende blokken getoond.
Klik je op een groep dan worden de bijbehorende kennisblokken getoond.
Klik je op een kennisblok? Dan wordt deze verdeeld in een of meerdere sub-kennisblokken.
Klik je op een sub-kennisblok dan worden de bijbehorende artikelen getoond.
Je hoeft overigens geen Coachview gebruikersaccount te hebben om gebruik te kunnen maken van onze kennisbank.

Nieuwe ticket:
Klik op 'Nieuw ticket' om een ticket in te schieten. Daarmee geef je direct je vraag of opmerking door.
  1. Vul het onderwerp van je vraag in.
  2. Stel je vraag of geef je opmerking.
  3. Maak een afdruk van het scherm en voeg deze toe.
  4. Voeg een bijlage toe.
  5. Je kunt ook op onze kennisbank zoeken naar hulp.
  6. Stuur je ticket naar onze supportafdeling.
  7. Sluit het scherm.

De status van jouw melding (ticket) vind je vervolgens terug met behulp van de knop ‘Kennisbank’. Je komt hiermee op onze kennisbank terecht. Via de tab ‘Tickets’ heb je een overzicht in de tickets die je hebt aangemaakt en onze antwoorden.
  1. Overzicht van tickets die openstaan of nog in behandeling zijn. Klik op 'Openstaand of in behandeling' om ook tickets in te zien met status 'Alle' of 'Opgelost of afgesloten'.
  2. Maak een nieuwe ticket aan.
  3. Exporteer jouw tickets naar een CSV (kladblok) of Excel bestand.
  4. Wil je graag chatten met een van onze medewerkers? Vul hier je vraag in.
Heb je een vraag die echt niet kan wachten, dan staat onze supportafdeling je graag via telefoon (088-4488555) te woord.

Academy:
Hiermee kom je op ons opleidingsportaal en kun je je aanmelden voor het volgen van een of meerdere e-learnings en workshops. Je kunt ook een afspraak met een van onze consultants maken.

Meer weten? Klik dan hier.