Hoe kan ik gemakkelijk zoeken in persoons- of bedrijfsdossiers? Kan ik zoeken op een specifiek woord of lettercombinatie?

Je kan in Coachview zoeken op een exacte match of een gedeeltelijke matchbij een persoonsnaam.

Hiervoor is het wel handig om onderstaand lijstje bij de hand te hebben:
Vul inUitlegResultaat
Zoek op *jan*Toon alles met jan ergens in het woord, in voor of achternaamJan Vermeer
Aafke Janssen
Albert Jan Röntgen
Zoek op jan*Toon alles met jan aan het begin, in voor- of achternaamJan Maarten
Janet van den Heuvel
Jane Russel
Zoek op *janToon alles met jan aan het einde in voor- of achternaam.Hans Koppejan  (jan op einde achternaam)
Albert Jan Verhulst (jan op einde voornaam)
Zoek op "jan"Toon alles wat precies en alleen jan bevat in voor- of achternaam, dus geen tekens ervoor of erna.Jan Vermeer
Mick de Jan

Zoeken naar een persoon met behulp van het database id van Coachview:
Heb je een koppeling naar bijvoorbeeld een e-learning systeem en worden personen gematched met behulp van het door Coachview uitgegeven databaseid. Dan kun je hier ook op zoeken.
Vul in het zoekveld id=[databaseid] in en klik op <enter> of het vergrootglas om het zoeken te starten.
Vul achter het zoekveld 'Naam' id=[databaseid] en klik op <enter> of de  knop 'Zoeken' om het zoeken te starten.