De chat is even niet beschikbaar

Coachview Kennisbank

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Coachview Apps

Hier vind je informatie over alle Apps die Coachview beschikbaar stelt.
Docent App: instructies applicatie beheerder (4 artikelen)

De Docent App biedt verschillende mogelijkheden die een docent ter beschikking heeft. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de planning, de deelnemerslijst van een opleiding waarin de docent is ingepland en het registreren van presentie en slaging. Lees hoe de docent app en de gebruikers in Coac...
Docent App instructies voor de docent (5 artikelen)

De Docent App biedt verschillende mogelijkheden die jij als docent ter beschikking hebt. Denk bijvoorbeeld aan het bekijken van de planning, de deelnemerslijst van een opleiding waarin je bent ingepland en het registreren van presentie en slaging. Lees hoe je de docent app activeert, installeert ...