De chat is even niet beschikbaar

Coachview Kennisbank

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Applicatie

Ben jij applicatiebeheerder van Coachview? Dan vind je hier jouw informatie over het gebruik van browsers, vrije velden, de gebruiker in Coachview en nuttige informatie tijdens ons implementatie traject en onze sprintplanning.
Algemeen (4 artikelen)

Hier vind je o.a. informatie over het gebruik van browsers en onze sprintplanning. Met welke gegevens wordt elke maand de trainingsomgeving overschreven.
Het inrichten en gebruik van vrije velden (5 artikelen)

Met vrije velden houdt je extra informatie bij die standaard niet bij een bepaald dossier door Coachview wordt aangeboden. Het is mogelijk om voor allerlei dossiers een of meerdere vrije velden in te richten.
Gebruiker in Coachview (8 artikelen)

Een persoon die gebruik wil maken van Coachview of de Docent App zal als gebruiker aangemaakt moeten worden. Lees meer over het aanmaken van gebruikers het gebruik van rollen en functies en de financiële autorisatie.
Implementatie traject (1 artikelen)

Nuttige informatie te gebruiken tijdens het implementatie traject van Coachview.