De chat is even niet beschikbaar

Coachview Kennisbank

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Bedrijven en personen

Lees meer over het vastleggen van relaties in verschillende dossiers met behulp van de functie ‘Bedrijf’ en of de functie ‘Persoon. Hoe voeg je een persoonsdossier samen. Leg locaties en docenten vast. Wat ziet en kan een docent als deze inlogt in Coachview.
Bedrijven. (5 artikelen)

Alle relaties worden vastgelegd in verschillende dossiers zoals bedrijven. Denk bij een bedrijf bijvoorbeeld aan klanten, een locatie waar je trainingen geeft, een catering-bedrijf, je eigen bedrijf etc.
Personen (7 artikelen)

Alle relaties worden vastgelegd in verschillende dossiers zoals personen. Personen zijn bijvoorbeeld de deelnemers, jouw eigen medewerkers, de contactpersonen bij klanten of leveranciers, docenten, lotusmedewerkers, examinatoren, leidinggevenden, autorisatie eigenaren etc.
Docenten (4 artikelen)

Voordat je een docent kunt gebruiken moet je eerst een persoon vastleggen als docent. Daarvoor leg je een docentdossier aan. Zijn er opleidingen die altijd door dezelfde docent gegeven worden? Dan kun je een docent aan het lesrooster van de opleidingssoort koppelen. Maak je met behulp van de ople...
Locaties (4 artikelen)

Een locatie is een bedrijf zonder of met een of meerdere trainingslokalen. Voordat je een locatie kunt gebruiken moet je eerst een bedrijf vastleggen en definiëren als locatie. Daarvoor leg je een bedrijfs- en locatiedossier aan. Zijn er opleidingen die altijd op dezelfde locatie gegeven worden?...
Docenten inlog (3 artikelen)

Deze werkinstructie beschrijft de inlogmogelijkheden van docenten in Coachview. Een docent selecteert zijn opleiding, bekijkt de deelnemerslijst en registreert per deelnemer de presentie, slaging en indien nodig de examenresultaten.