De chat is even niet beschikbaar

Coachview Kennisbank

Waar kunnen we je vandaag mee helpen?

Start

Maak kennis met Coachview. Hoe log je in, welke schermen en menufuncties kent Coachview en hoe navigeer je.
De basisbegrippen van Coachview. (9 artikelen)

Begin je met Coachview? Dan is jouw eerste stap de in onze cursusadministratie software gebruikte begrippen en processen eigen maken. De basisbegrippen en basisprocessen leggen we uit in een aantal verschillende artikelen.
De basisprocessen van Coachview (2 artikelen)

Inloggen in Coachview (1 artikelen)

Schermen, menu en navigeren in Coachview. (5 artikelen)

Lees meer over ticketes en ondersteuning, instellen personal dashboard, het menu, navigatie en knoppen en sneltoetsen.
Coachview Academy (1 artikelen)

Opleiden zit in ons DNA en als het goed is ook in dat van jou! Hierdoor zijn we altijd opzoek naar nieuwe manieren om onszelf en andere te helpen met ontwikkelen. Coachview Academy is het product van jarenlange expertise op het gebied van onze software. De kennis die wij in ruim 12 jaar hebben op...
Naslagwerken (3 artikelen)

Hieronder vind je enkele naslagwerken die je op weg helpen bij het gebruik van Coachview.net. Alle documenten zijn in pdf-formaat. Klik op de link om de documenten te openen, te downloaden en/of te printen.