De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 28


Ben je weer klaar voor een nieuwe versie? Oké top! Dan hebben we weer iets heel moois voor je klaar staan. Deze keer de focus op financiële processen en het automatiseren van jouw dagelijkse handwerk. Dit bespaart je enorm veel tijd! Ook hebben we weer 28 van jullie verzoeken te verwerken.


Prijsafspraken bij webaanvragen

Maak je aanvragen vanuit webaanvragen? Dan is het makkelijk als Coachview automatisch de juiste prijsafspraken hierbij matcht. Voorheen was dit alleen mogelijk via de knop “Herberekenen” in het aanvraagscherm. Vanaf deze versie checkt Coachview automatisch of er prijsafspraken van toepassing zijn en voegt deze toe aan de aanvraag!


Periodes toevoegen bij prijsafspraken

Gebruik je per periode andere prijsafspraken voor je opleidingen? Bijvoorbeeld voor 2020 en 2021? Dan wil je dat Coachview hier rekening mee houdt! Vanaf nu stel je een periode in bij de voorwaarden van je prijsafspraken! Dan kent Coachview voortaan de juiste prijsafspraak tijdens de juiste periode toe! Goed om te weten is dat Coachview kijkt naar de aanvraagdatum. Zit hier een foutje in? Geen zorgen! De aanvraagdatum kan je altijd zelf handmatig wijzigen als dat nodig is. Met deze functie kan je bijvoorbeeld meer korting geven op dagen als Black Friday en Cyber Monday. De prijsafspraken worden dan alleen op inschrijvingen op deze datums toegepast.

Bedrag inclusief btw bij verkoopregels

BTW weg ermee? Bij Coachview juist niet! In de kolommen van verkoopregels kies je nu namelijk ook "Bedrag inclusief BTW" en "BTW-bedag". Zo heb je direct inzicht in alle btw-bedragen.


Automatiseer het publiceren van opleidingen

Wil je nu opleidingen publiceren of verwijderen van je portaal of website? Dan doe je dit nu nog handmatig in Coachview. Heb je veel opleidingen die regelmatig vol zitten, geannuleerd zijn of in het verleden liggen? Dan is dit bijna een dagtaak. Om je deze last te ontnemen hebben we dit proces geautomatiseerd. Dit stel je in door actie templates te maken met de datagroep opleiding en Proces ”Opleiding publicatie starten/stoppen”. Dit proces is ook in te stellen voor publicatie planning. Meer weten of de inrichting van dit proces? 


Naam leidinggevende op factuur

Voorheen was het alleen mogelijk om het e-mailadres én het telefoonnummer van de leidinggevende van de debiteurpersoon op een factuurdocument te vermelden. Deze samenvoegcodes zijn uitgebreid. Nu kun je ook andere naam samenvoegcodes van de leidinggevende gebruiken!


Debiteur e-mailadres standaard op bedrijf

Gebruik je het ingestelde e-mailadres van het bedrijf voor het versturen van facturen? Dan wil je deze altijd gebruiken! Zonder dat het gebruikt wordt bij alle overige correspondentie natuurlijk. Vanaf nu bepaal je in de instellingen of het debiteurmailadres standaard die van het bedrijf is.

Langer referentienummer bij aanvraag

Vragen je klanten specifieke informatie en/of nummers te vermelden op een factuur? Vermeld deze dan via het referentienummer bij de aanvraag. Dit veld laat nu 255 tekens toe!


Opleidingsportaal zoeken op locatie

Wat wil je tonen op het portaal? De locatienaam, naam van het bedrijf of het adres van de locatie? Bepaal dit nu zelf! Dit kan via de zoekcriteria labels op het opleidingsportaal. Hierdoor bepaal je welke info je toont als een cursist een locatie zoekt.


Evaluatievragen voor locaties of docenten

Gebruik je gastdocenten en wil je deze niet meenemen in je evaluaties? Dat kan! Vanaf nu voeg je de rol van de locatie of docent toe aan een evaluatievraag template. Hierdoor stel je de vraag alleen over de docent of locatie die jij kiest. Erg fijn!

Niet-beschikbaarheid locatie tonen op planningstijdlijn

Bepaalt niet-beschikbaarheid van docenten en locaties vaak een groot deel van je planning? Lees dan zeker verder! Vanaf nu wordt namelijk naast docenten ook de niet-beschikbaarheid van locaties getoond op de tijdlijn in de Planningsmodule. Dit maakt het plannen van opleidingen nog makkelijker en sneller!


Klein maar fijn!

Het probleem bij het uploaden van meerdere bestanden is opgelost.

Evaluatie analyses over specifieke evaluatie templates worden nu goed geëxporteerd.

Actie templates met voorwaarden op datagroep OpleidingsOnderdeelLocatie worden nu bijgewerkt wanneer de status van de opleiding verandert.

Het veld omschrijving van de opleidingssoort wordt nu goed weergegeven op het opleidingsportaal.


Bepaal jij wat wij ontwikkelen?

Vanaf nu is het mogelijk om als gebruiker te bepalen welke functies wij de komende tijd ontwikkelen. Stem nu op onze roadmap!. Heeft een functie veel stemmen gekregen? Dan zorgen wij ervoor dat deze belangrijker wordt. Hierdoor zal deze functie sneller in de applicatie zitten! 1.2.3 Stemmen maar!


Stem op de roadmap